Masaj de relaxare
Vacante in Egipt
Procentaj ridicat
Bonus pentru recomandari

X-TRAVAGANZZA

Despre noi

X-TRAVAGANZZA este un studio de videochat din Ploiesti care garanteaza succesul in lumea videochatului, fiind condus, de un fost model trainer si administrator, cu experienta de peste 13 ani. Asadar vei invata cum sa devii un model webcam de top, mai repede decat crezi, si bineinteles cum sa faci bani intr-un mod mai elegant.

Profita de experienta vasta in domeniul videochatului de care dispunem, pornind de la un training profesional pana la sedinte foto si video profesionale sau make-up realizat de profesionisti. De asemenea va punem la dispozitie o locatie ultracentrala si dotata cu aparatura de ultima generatie, un ambient placut si amical pentru ca tu sa te simti ca "acasa" in timp ce realizezi venituri substantiale.

Prin ce ne diferentiem de celelalte studiouri?! Am sa iti raspund: Prin experienta REALA, in domeniul videochatului, de care dispunem. Fiind pregatit de un fost model, iti vom putea da toate informatiile necesare pentru a ajunge cat mai repede la siguranta financiara pe care ti-o doresti si bineinteles pentru a-ti indeplini visele!

Lovindu-te de anumite situatii, noi iti vom putea oferi mereu solutii! Pentru ca experienta, tenacitatea si profesionalismul ne v-a putea ajuta, ca sa iti putem oferi tie, tot training-ul necesar, pentru a deveni un model cu incasari wow.


Ce iti oferim

Avantaje X-TRAVAGANZZA

Sedinte foto profesionale

Beneficiem de un spatiu special destinat sedintelor foto si video profesionale, astfel incat sa iti oferim o super imagine care, de altfel, este mai mult decat necesara in cariera ta ca model de videochat. Content fresh oricand!

Sedinte foto profesionale
Make-up profesional

Make-up profesional

Modelele noastre beneficiaza gratuit de cele mai bune servicii de make-up pentru sedintele foto realizate de profesionisti cu peste 10 ani de experienta.


Hai sa ne cunosti

Afla chiar acum ce te intereseaza

Te asteptam la noi la o cafea sa ne cunosti si sa vezi ce inseamna sa lucrezi intr-un mediu profesionist si ce inseamna sa ocupi un post de "X-TRAVAGANZZA" Model.Contacteaza-ne acum

Metode rapide de contact
0770 746 501
Utilizam cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Continuand sa vizitati acest site, sunteti de acord cu politica noastra de utilizare a cookie-urilor.